Aankoop

Op avontuur naar het droomhuis

Ik heb het geluk dat ik mensen kan helpen bij het vinden van hun droomhuis. Deze keer kreeg ik een superleuke opdracht: een woning zoeken voor een gezellig gezin dat dol is op avontuur. Mevrouw had drie prachtige paarden en meneer was een echte sportfanaat die graag een klimmuur in de tuin wilde om samen met de kinderen te kunnen ravotten. Het liefst wilden ze ook nog een huis vlakbij een bos.

Nou, het zoekgebied was behoorlijk groot, de hele rechterkant van Nederland! Van Groningen tot Maastricht, dat is nogal wat. Ze waren allebei druk met hun eigen onderneming en hadden geen tijd om elke dag Funda en andere websites in de gaten te houden. Daar kwam ik in beeld, klaar om meteen in actie te komen als er iets moois voorbijkwam. Met zo’n uitgestrekt zoekgebied waren de mogelijkheden eindeloos!

Ik ben op ontdekkingstocht gegaan en na flink wat plekjes te hebben bezocht, kwam ik hun droomhuis tegen. Het zag er geweldig uit! Wel moest er nog een bouwkundige keuring plaatsvinden om alles in orde te maken, maar daarna kon het onderhandelen beginnen. Raad eens? Nu wonen ze in Limburg, met paardenstallen en een gigantische tuin die grenst aan een prachtig bos. Ze zijn er dolgelukkig mee!

Ik vind het makelaarsvak echt fantastisch en ik zet me elke dag met plezier in voor mijn klanten. Er is niets bevredigender dan mensen helpen bij het vinden van hun droomhuis. Het is gewoon geweldig om te zien hoe blij ze worden en hoe enthousiast ze zijn over hun nieuwe plekje. Dus ja, ik ben een trotse makelaar die met hart en ziel werkt om mijn klanten gelukkig te maken

Wil je meer weten?

Bel: 073-2032633 of email: info@spoormakersmakelaardij.nl