Blog van de makelaar

De vergeten baby

Hoi allemaal, het is tijd voor een blogje van de makelaar! Als makelaar ben je eigenlijk een soort superheld, maar dan zonder cape (en helaas ook zonder superkrachten). Je bent een soort kraamhulp, psycholoog, relatiebemiddelaar en uithuilbeer, allemaal tegelijkertijd.

Maar goed, laatst had ik een bezichtiging met een jong stelletje in Berlicum. Ze waren helemaal weg van de woning, vooral de mooie keuken en de legohoek voor de papa vielen in de smaak. Blijkbaar is zo’n legohoek echt een dingetje. Maar toen ze weg wilden gaan, vergaten ze hun baby in de kinderwagen! Ik moest ze er snel aan herinneren voordat ze de straat uit liepen. De ouders waren blij, maar wel een beetje beschaamd. Ze moesten er echt nog aan wennen dat ze met zijn drietjes waren.

Maar goed, als je nog meer van dit soort verhalen wilt horen, laat het me vooral weten. Ik heb er nog genoeg en ik deel ze graag met jullie (zolang ik tenminste geen namen hoef te noemen om mezelf uit de problemen te houden). 

Tot de volgende keer!