Van rommel tot rijkdom: verrassende vondsten in kruipruimtes

Ben je benieuwd naar wat er zich allemaal afspeelt in de kruipruimtes van Nederlandse huizen? Nou, dan hebben we wat verhalen voor je wat je als makelaar zoal tegen kan komen. 

 

We herinneren ons een bezichtiging van een woning in ‘s-Hertogenbosch, waarbij een potentiële koper ons vroeg om de kruipruimte te inspecteren. Nadat we het luik openden, was hij vastberaden om de hele ruimte te onderzoeken. Wat we echter niet wisten, was dat de eigenaar van de woning een geheimpje had bewaard in die kruipruimte. Na enkele minuten hoorden we geschreeuw vanuit de kamer. De kruipruimte was namelijk gevuld met flessen Remy Martin! Ja, dat was een verrassing voor ons allemaal, behalve voor de eigenaar natuurlijk. 

 

Dit was alleen niet het enige incident. Een andere eigenaar had zijn kruipruimte volgestouwd met jerrycans benzine, omdat hij dacht dat de brandstofprijzen alleen maar zouden stijgen. Begrijpelijk, maar ook uiterst gevaarlijk! We hebben deze eigenaar meteen geadviseerd om de kruipruimte leeg te halen voordat er ongelukken gebeuren. 

 

Kortom, je weet nooit wat je zult aantreffen in de kruipruimte van een woning. Laten we wel wezen het is altijd leuk om verhalen te horen over rare vondsten en eigenaardige eigenaren. Heb jij zelf iets vreemds of bijzonders ontdekt in je kruipruimte? Laat het ons vooral weten! 

Wil je meer weten?

Bel: 073-2032633 of email: info@spoormakersmakelaardij.nl