Ons enthousiaste team

Bij Spoormakers Makelaardij gaan we graag persoonlijk te werk. Dus geen verschillende tussenpersonen, maar gewoon contact met onze makelaar. Klinkt goed toch? Stuur dus gerust een berichtje, we staan je graag te woord!

Tom Spoormakers _ Spoormakers Makelaardij

Makelaar

Tom Spoormakers

Hoi ik ben Tom. Ik ben getrouwd met Francy en samen hebben wij 2 lieve dochters. Wij zijn woonachtig in het Brabantse Gemonde wat dichtbij ’s-Hertogenbosch ligt. Ik hou van lekker eten, kletsen en van gezelligheid. Mijn favoriete land is Zwitserland, ik ben gek op de bergen en de natuur. Verder ben ik dol op ondernemen en alles wat daar bij hoort.

Ik ben al van jongs af aan gefascineerd door woningen. Als klein jongetje stond ik al vooraan op de bouwplaats in de buurt.
Mijn eigen woningen werden regelmatig verbouwd en verkocht en met alleen al meer dan 100 bezichtigingen voor privé-gebruik heb ik aardig wat ervaring opgebouwd. Ook voor familie en kennissen heb ik al veel woningen bekeken en verbouwplannen gemaakt.

Sinds ik gestart ben met Spoormakers Makelaardij voelt het goed, mensen helpen bij het aan- en verkopen van een woning is echt mijn roeping.

Administratieve duizendpoot

Francy Spoormakers

Ik ben Francy. Getrouwd met Tom en moeder van twee leuke meiden. Samen met twee honden wonen we met zijn allen lekker landelijk in Gemonde.

Ik werk al heel wat jaren samen met Tom, wij zijn een goed team samen. Je kunt wel zeggen dat ik een echt familiemens ben. Het liefste kook ik een mooie maaltijd en nodig mensen uit om bij ons te komen eten.

Op kantoor heb ik een ondersteunende rol voor Tom. Dus als je naar kantoor belt, is er een grote kans dat ik de telefoon op neem. Verder plan ik afspraken in, maak koopcontracten en doe ik de administratie.

Ik vind het leuk dat ik veel afwisseling in mijn werk heb en veel bijleer over de woningmarkt en de perikelen die daarbij horen zoals vergunningen. Over dat laatste zoek ik graag dingen uit, wanneer is welke vergunning nodig en hoe kan je als koper het beste te werk gaan na een aankoop.

Francy Spoormakers - Spoormakers Makelaardij
Cathe - Spoormakers Makelaardij

Content Creator

Cathe Roos

Hallo ik ben Cathe en ik werk sinds augustus 2022 voor Tom en Francy. Ik woon in Den Bosch samen met mijn vriend en kat General Whiskers. Ik houd van heerlijk creatief bezig zijn en ben dus een echte creabea. Zoals tekenen, knutselen, schilderen en alles daar tussenin. In 2020 ben ik afgestudeerd als media- en eventmanager op het Sint-Lucas en daarna ben ik voor mezelf begonnen als freelancer. 

Op kantoor houd ik me voornamelijk bezig met het schrijven van SEO-teksten, vormgeving en social media. Kortom mijn werkzaamheden zijn per week heel wisselend en dat is wat ik er zo leuk aan vind. Elke dag leer ik hierdoor wat nieuws en dat zorgt ervoor dat ik elke keer weer opnieuw uitgedaagd wordt.

Assistent Makelaar

Fleur Janssen

Ik ben Fleur en ik ben geboren en getogen in Vught. In mijn vrije tijd rij ik graag paard en dan met name springen en crossen. Verder vind ik het super leuk om spelletjes avonden te houden met vrienden. Daarnaast duik ik graag tussen de koraalriffen en gekleurde tropische vissen tijdens mijn vakantie’s.

In februari 2023 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht voor de opleiding Biologie. Bij de zoektocht naar een baan kwam ik erachter dat ik het contact met mensen heel erg belangrijk vind. Dit is ook de reden geweest dat ik de switch heb gemaakt naar de makelaardij. Al jaren ben ik een echte “Funda verslaafde” en vind ik alles wat met huizen te maken heeft ontzettend leuk en interessant. Sinds kort ben ik begonnen met de opleiding tot K-RMT en hoop ik bij Spoormakers Makelaardij nog meer te leren.

Ik hoop in de toekomst jou te kunnen helpen bij het aan- of verkopen van je woning.

Marleen Spoormakers - Spoormakers Makelaardij

Styliste

Marleen Spoormakers

Mijn naam is Marleen, samen met mijn vriend en hond woon ik in Helmond. 

In mijn vrije tijd loop ik graag in het bos, breng ik tijd door bij mijn paard of ga ik lekker borrelen in de stad. Oh en niet te vergeten, Funda speuren! Zo leuk om te kijken wat andere mensen hebben gedaan met hun inrichting of indeling van hun huis. 

Bij mij moet je zijn voor styling advies omtrent je woning, graag kijk ik samen met jou hoe je woning zo goed mogelijk op de foto komt! 

Waarom Spoormakers Makelaardij?

Doordat we samenwerken met andere lokale bedrijven, is ons netwerk lokaal en groot. Zo kunnen we snel en gericht te werk gaan en een potentiële koper voor je woning vinden of andere zaken rondom aan- of verkoop regelen.

Een belangrijke kernwaarde bij Spoormakers Makelaardij is het persoonlijke contact en de persoonlijke begeleiding. We werken in een klein team zodat je nooit van het kastje naar de muur wordt gestuurd en we snel te bereiken zijn. 
We luisteren naar je wensen en gaan daarmee aan de slag.

Onze makelaar Tom kent de omgeving van Sint-Michielsgestel goed. Hij heeft zelf op meerdere locaties gewoond gedurende de afgelopen jaren en kent dus verschillende buurten uit privé situaties. Verder blijft hij op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de huizenmarkt – om zo vol overtuiging je woning te verkopen óf er eentje aan te kopen.

Overweeg je om eventueel je woning te koop te zetten, dan bieden we je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een waardebepaling te laten uitvoeren door Tom. Hierdoor weet je snel de huidige marktwaarde van je woning.

Neem contact met ons op

Op zoek naar iemand die je persoonlijk helpt bij de aankoop of verkoop van een woning?

We horen graag waarmee we je kunnen helpen!