Ons enthousiaste team

Bij Spoormakers Makelaardij gaan we graag persoonlijk te werk. Dus geen verschillende tussenpersonen, maar gewoon contact met onze makelaar. Klinkt goed toch? Stuur dus gerust een berichtje, we staan je graag te woord!

Waarom Spoormakers Makelaardij?

Groot lokaal netwerk_edited.png

Doordat we samenwerken met andere lokale bedrijven, is ons netwerk lokaal en groot. Zo kunnen we snel en gericht te werk gaan en een potentiële koper voor je woning vinden of andere zaken rondom aan- of verkoop regelen.

Persoonlijke begeleiding_edited.png

Een belangrijke kernwaarde bij Spoormakers Makelaardij is het persoonlijke contact en de persoonlijke begeleiding. We werken in een klein team zodat je nooit van het kastje naar de muur wordt gestuurd en we snel te bereiken zijn. 

We luisteren naar je wensen en gaan daarmee aan de slag.

Bekend in de buurt_edited.png

Onze makelaar Tom kent de omgeving van Sint-Michielsgestel goed. Hij heeft zelf op meerdere locaties gewoond gedurende de afgelopen jaren en kent dus verschillende buurten uit privé situaties. Verder blijft hij op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de huizenmarkt - om zo vol overtuiging je woning te verkopen óf er eentje aan te kopen.

Gratis waardebepaling_edited.png

Overweeg je om eventueel je woning te koop te zetten, dan bieden we je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een waardebepaling te laten uitvoeren door Tom. Hierdoor weet je snel de huidige marktwaarde van je woning.

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar iemand die je persoonlijk helpt bij de aankoop of verkoop van een woning?

We horen graag waarmee we je kunnen helpen!